Turnir povodom Dana općine Privlaka

U organizaciji STK Privlaka, a uz pomoć i podršku Općine Privlaka, županijskog stolnoteniskog saveza i Osnovne škole Stjepana Antolovića Privlaka održana su dva turnira. 

Igralo se Otvoreno prvenstvo Privlake za dječake i djevojčice, a u kategorijama najmlađi kadeti i kadetkinje te mlađi kadeti i kadetkinje na turniru je igralo 60 djece iz 15 klubova iz Hrvatske i Srbije, čime je turnir dobio međunarodni predznak. Sudjelovali su STK Opatija 08, HSTK Lokomotiva Vinkovci, STK Opatovac, STK Cibalia Vinkovci, STK Olimpija Osijek, STK Omladinac Brođanci, STK Nuštar, STK Graničar Slavonski Brod, STK Donji Miholjac, STK Dračice Đakovo, STK Strmac Nova Gradiška, STK Vodovod Osijek, gosti iz Srbije STK Čelarevo i STK AS Šabac te domaćin STK Privlaka). Nagrade najboljima podijelili su ravnateljica škole Marija Grgurovac i predsjednik STK Privlaka Slavko Kozić.

Najmlađe kadetkinje: 
1. Sara Radak, STK Čelarevo
2. Petra Plivelić, STK Graničar 
3. Petra Ratković, STK Graničar 
3. Iris Levak, STK Opatija 08 

Najmlađi kadeti:
1. Alen Šebelja, STK Opatija 08
2. Norman Pap, STK Opatovac
3. Lukas Slavić, STK Lokomotiva
3. Dario Bistrović, STK Opatovac

Mlađe kadetkinje: 
1. Nina Kovač, STK Vodovod 
2. Ana Jerković, STK Vodovod 
3. Petra Pešut, STK Lokomotiva 
3. Lana Slavić, STK lokomotiva

Mlađi kadeti:
1. Lukas Simčić, STK Opatija 08
2. Enio Funes, STK Strmac
3. Karlo Vinković, STK D.Miholjac
3. Luka Šoš, STK Olimpija

Odigran je i turnir Županijskih liga Vukovarsko-srijemske županije. Podijeljeni u dvije kategorije i to na igrače 1. Županijske lige te 2.i 3. županijske lige turnir je odigralo 35 igrača uz nastupe gotovo svih županijskih klubova.

1.Županijska liga:
1. Nikola Stanojević, STK Vukovar 91
2. Vanja Paunović, STK Petrovci
3. Marijo Petrović STK Privlaka
3. Križan Markić, STK Privlaka

2. i 3. Županijska liga:
1. Adam Filić, STK Halo 192
2. Tonka Markić, STK Privlaka
3. Ivan Lovrić, STK Opatovac
3. Mladen Baboselac, STK Nec

Oba dva dana turnir je vodio sudac Dražen Janković. STK Privlaka zahvaljuje se svim igračicama i igračima, klubovima i predstavnicima klubova na sudjelovanju i pomoći u organizaciji turnira.
Uz pohvale i lijepe uspomene svima šaljemo srdačne sportske pozdrave i nadanja kako se dogodine vidimo ponovno u još većem broju.

privlaka 2017 2

privlaka 2017 1