Vrijednom sportskom donacijom nagrađeni klubovi STK Tar i STK Novigrad

U sklopu pripremnog stolnoteniskog kampa hrvatske muške i ženske mlađe selekcije koji se održava u Vrsaru od 19.- 26.02. održan je i pokazni trening seminar za sve trenere iz Istarske županije koji rade sa mlađim uzrastima. Tema je bila priprema i vođenje treninga za mlađe uzrasne kategorije, a predavači su bili Darko Arapović i Željan Gaćina, treneri selekcija te ujedno i voditelji kampa. Predavanje je okupilo blizu dvadesetak trenera i djece iz nekolicine istarskih klubova.
Tom je prigodom direktor HSTS-a Renato Čengić uručio i stolnoteniskog robota renomirane firme TIBHAR stolnoteniskim klubovima STK “Tar“ i STK “Novigrad“ kao nagradu za dugogodišnji rad sa mlađim uzrastima. Ova vrijedna nagrada uvelike će olakšati rad u klubovima sa mlađim uzrastima te dodatno motivirati i ostalu djecu da vrijedno treniraju i usvajaju nova znanja i vještine, a nastavak je vrijedne akcije HSTS-a da se potencira rad sa mladima i u manjim sredinama.
-Zahvaljujemo se Hrvatskom Stolnoteniskom savezu na vrijednoj donaciji i očekujemo još uspješniju suradnju u budućnosti -poručuju iz klubova STK “Tar“i STK “Novigrad“.