Moreno Stanišić i Ana Znika osvojili 9. kup Stubičkih toplica

U subotu je u dvorani Osnovne škole u Oroslavlju, a povodom dana općine Stubičke Toplice, odigran je 9. kup Stubičkih Toplica. Na turniru je nastupilo 98 natjecatelja iz regije Srednja Hrvatska i Grada Zagreba.

U najmlađoj kategoriji klinceza slavila je Nikolina Pužek (DUS) ispred Tie Bivol (STU), dok su treće mjesto podijelile Ivona Ciban (JAS) i Jelić Petra (MLZ). Bruna Gučin (STU) pobijedila je kod najmlađih kadetkinja ispred Victorie Pustaj (JAS) i trećeplasiranih Marte Drempetić-Hrčić (ZAB) i Gracije Kačavenda (SBK). Kod mlađih kadetkinja pobjednica je Ema Fučkar (ZAB), drugoplasirana Bruna Gučin (STU) a treće mjesto podijelile su Neva Gojković (SAM) i Lorena Perendić (SBK). Kod kadetkinja slavila je Ana Znika (SAM) ispred Jane Kovačević (SVN) te trećeplasiranih Lire Pavić (ZGC) i Lorene Perendić (SBK).
Najbolji klinac bio je Karlo Vojtić (TIS) ispred Olivera Poljaka (SVN) i trećeplasiranih Leona Zrinskog (SBK) i Leona Benkovića (AQU). Luka Korman (SBK) pobijedio je u kategoriji najmlađih kadeta ispred Patrika Grabušića (MLZ), a treće mjesto podijelili su Leon Benković (AQU) i Mihael Matešić (JAS). Luka Kramarić (ZAB) pobijedio je kod mlađih kadeta, David Zrinski (SBK) osvojio je drugo mjesto, a treće su podijelili Sven Klasić (STE) i Luka Korman (SBK). Roko Rožić (ZAB) pobijedio je kod kadeta ispred Ivana Patrika Pavića (ZGC), dok su treće mjesto podijelili Moreno Stanišić (SBK) i Dorijan Gučin (STU). Na kraju najuspješniji junior bio je Moreno Stanišić (SBK) ispred Jana Lihtara (ZAB) i trećeplasiranih Karla Kucelja (SBK) i Lovre Nizića (ZGC).