Prijem u palači Sponza uoči meča kvalifikacija za EP

GRAD DUBROVNIK

Ususret kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska-Austrija za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu, koja se igra u srijedu u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, u utorak je u palači Sponza organiziran prijem za igrače hrvatske reprezentacije i čelnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza, kojem je prisustvovao i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

- Zaista je velika čast biti domaćin reprezentaciji. Nadam se da će značajan broj sugrađana i doći na utakmicu. Nakon realizacije nove multifunkcionalne sportske dvorane u Gospinom polju Dubrovnik će redovito moći biti domaćin brojnim svjetskim natjecanjima pa tako i stolnom tenisu. Zahvalio bih se svima, a posebno našem Stolnoteniskom klubu Libertas Marinkolor koji cijeli niz godina osvaja najznačajnije nagrade u Hrvatskoj, promovira ovaj sport, privlači mlade ljude i ima odlično uigranu ekipu - rekao je gradonačelnik Mato Franković.
Hrvatska stolnoteniska reprezentacija prvi će put zaigrati u Dubrovniku, istaknuo je predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zoran Primorac, te dodao da očekuje dobar rezultat u ovoj kvalifikacijskoj utakmici za Malmo.
- Dodijeljena nam je čast da budemo prvi od pet domaćina ovih utakmica. Od dvorane smo napravili lijepu arenu i u srijedu očekujemo dobar ambijent na utakmici - kazao je predsjednik STK Libertas Marinkolor Goran Raspopović.
Gradonačelnik Franković u ovoj je prigodi i kratko zaigrao stolni tenis s hrvatskim reprezentativcem Andrejom Gaćinom, a potom i s predsjednikom Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zoranom Primorcem, a potom mu je direktor HSTS-a Renato Čengić poklonio dres reprezentacije.

 

 

Dubrovnik repka

Dubrovnik repka Primorac Frankovic 2

Dubrovnik repka Gacina Frankovic

Dubrovnik repka Cengic Frankovic

Dubrovnik repka Frankovic